Patru iepuri si jumatate

Am primit iepuri de la Simona

Patru iepuri si jumatate
Patru iepuri si jumatate

Asa cum este normal pentru o carte de aventuri (pentru copii intre 9 si 99 de ani) am primit un rating sub forma de iepuri, dragi pufosi! Grozav! Pentru Planeta de Aur, bineinteles.

Nu vreti sa stiti cum s-au adunat toate pufoseniile Biroului de Plush sa se uite la cei patru iepuri si jumatate (din cinci) primiti de Planeta de Aur de la draguta de Simona de la Secretele Cartilor.

– Ce fac cu jumatatea de iepure? intreba Totoro cel albastru, magazionerul Biroului de Plush, intrand grabit.

– Pai nu este responsabilitatea ta, spuse Knopf neatent, ocupat cu niste rime dintr-un cantecel pentru Duetul de Ursi de Lemn.

Da, avem petrecerea anuala, curand, aici, in Biroul de Plush si toate jucariile care doresc sa se exprime creativ sunt incurajate sa participe. Duetul de ursi (smecheri!) i-a cerut lui Knopf sa le scrie versurile, nestiind ca bietul urs Steiff, cat o fi el de plin de calitati, la versuri nu se pricepe nici sa dai cu tunul (de plush).

– Cum adica? intreba nedumerit Totoro. Am fost anuntat ca trebuie sa iau in primire patru iepuri si jumatate.

Duetul de ursi de lemn
Duetul de ursi de lemn

Knopf se intoarse spre el in sfarsit si intreba ironic:

– Si cine te-a anuntat, ma rog?

– Ursii de lemn, cei doi veniti recent. Care se joaca toata ziua in gradina.

Knopf dadu din cap.

– Si tu chiar i-ai crezut? N-ai vazut ca se tin de sotii?

Totoro, care are o viziune mai aparte asupra lumii si de la care scoti cuvintele cu greu, ridica din umeri si nu spuse nimic.

– Sunt iepuri virtuali, nu adevarati, spuse Knopf clarificator. Uite, daca esti curios poti sa vii sa ii vezi aici, pe ecran, pe pagina Simonei, si ii arata gramada de plushuri din fata monitorului care chicotea la siluetele iepurilor din rating-ul Simonei.

– Oh. Nu am depozit virtual, spuse Totoro. Si se intoarse si pleca.

Daaaa. Sa mai ziceti ca nu am motive sa ma distrez aici in fiecare zi, norocosul de mine.

Recenzia Simonei, careia ii multumim frumos din nou, o puteti citi pe blogul ei numit Secretele Cartilor.

Simona scrie nu numai despre carti pentru copii ci si despre cele pentru tineri (YA) si chiar despre filme anime. Ii puteti afla parerile de pe canalul ei de pe Youtube. Ca si Daniel, Simona este tuberitza (haha!), adica isi posteaza video-uri despre carti pe Youtube. Aici este un link la video-urile ei daca sunteti curiosi.

Mii de multumiri, Simona si mult succes cu proiectele tale.

Iar tuturor salutari pufoase si Paste Fericit si Pufos!