Moș Nicolae și Planeta de Aur

Comandă specială de la Moș Nicolae – 29.67 Lei

HDMPA la Gaudeamus 2015
Hendrik de Mol la Gaudeamus 2015

Moș Nicolae a fost în vizită la pufoșii de la Editura Univers și a InSisTat să punem un Preț ReduS la carte.

Ne-am executat, să trăiți Moș Nicolae, nu ne uita nici matale pe noi cu toate bunătățurile pufoase pe care ni le dorim! Deci:

Preț promoțional pentru Hendrik de Mol și Planeta de Aur – 29.67 Lei! Iuhuu!

Cartea din ediția nouă o puteți achiziționa de pe site-ul editurii Univers, de aici:

Hendrik de Mol promotie decembrie 2015

Nu sunteți siguri încă? Pe pagina editurii puteți citi un fragment (mai jos de copertă, după descriere) sau puteți da click direct aici.

Iar dacă tot vă îndoiți, uitați ce spune confratele Liviu Surugiu, care ne-a trimis și o imagine cu Hendrik de Mol și Planeta de Aur de la Târgul Gaudeamus (cuvintele de mai jos sunt și ele tot ale sale):

Hendrik de Mol la înălțime - de la Liviu Surugiu
Hendrik de Mol la înălțime – imagine de la Târgul de carte Gaudeamus 2015, de la Liviu Surugiu

 

Aveți copii care nu citesc? Vă plângeți mereu că noua generație nu iubește lectura? Nu mai stați pe gânduri! Hendrik de Mol și Planeta de Aur este stimulentul potrivit (să fiu sincer, din dorința de ”a verifica” mai întâi cartea, înainte de a o citi fiica mea, Eral, am început eu s-o citesc de-a binelea).
Fiți atenți doar cum începe, un paragraf de două fraze (așa, ca pe o lecție despre cum să scrii excelent):
”Hendrik de Mol făcu un pas înapoi la apariția uriașului dragon de lună. Se cutremură la gândul că lovitura sabiei sale ar putea să dea greș, fiindcă aceasta ar fi însemnat sfârșitul vieții sale de nici zece ani împliniți.”
Bravo, KJ Mecklenfeld! Felicitări, Editura Univers!

Mii de mulțumiri Liviu Surugiu pentru cuvintele senzaționale și pentru imaginea la fel de senzațională.

Mulțumiri anticipate și tuturor celor care vor achiziționa cartea – sperăm să vă distrați citind aventurile lui Hendrik de Mol.

PS – la Gaudeamus 2015, tot la Editura Univers, lângă Hendrik, după cum vedeți în prima imagine din această postare, s-a mai lansat cineva pufos: Ioana – cartea ei este de neratat dacă aveți copii mai mititei  🙂

PS pentru Moș Nicolae: Dear Moș Nic, am îndeplinit misiunea! Knopf îți reamintește despre căciula pufoasă de iarnă dorită, broscoiul ZeFrog zice să nu îl uiți cu bicicleta cea galbenă, iar Orchestra de Marmote te roagă frumos de un autobuz în care să încapă cu toatele! Mulțumim pufos!