Planeta de Aur – ultimele exemplare din ediția self-published

Planeta de Aur – ultimele exemplare

Ultimele noutăți: iuhuuu! Drepturile de publicare ale cărții au fost achizionate de către prestigioasa Editură Univers! Din data de 21 noiembrie 2015, Planeta de Aur, primul volum din seria Aventurile lui Hendrik de Mol, se găsește de cumpărat cu titlul Hendrik de Mol și Planeta de Aur

Textul care urmează este cel care a acompaniat ediția self-published 🙂

Planeta de Aur este o carte pentru copii (între 9 și 99 de ani) și primul volum din seria Aventurile lui Hendrik de Mol.

Planeta de Aur

Hendrik de Mol nu este un băiat ca toți ceilalți. Este orfan, locuiește cu bunicul său Martinus într-un Muzeu al Jucăriilor, nu iese niciodată din casă și nici nu merge la școală.

Într-o bună zi, bunicul Martinus, păstrătorul Celui Mai Important Secret din Universul Cunoscut, este răpit iar Hendrik este transformat într-o cârtiță de pluș, o jucărie.

Va reuși Hendrik să își învingă teama de a ieși din casă, chiar mai mult, să zboare pe Planeta de Pluș, să îl elibereze pe bunicul Martinus din mâinile fiorosului Calavera și ai săi soldați de lemn și să se întoarcă în siguranță pe Pământ?

Cine a scris Planeta de Aur? Eu mi-s, dragi pufoși. Numele meu este K.J. Mecklenfeld. Prietenii îmi spun K.J. M-am născut pe Planeta de Pluș. Sunt un urs de pluș, fermecat de către un vrăjitor fără inimă și nevoit să îmi trăiesc viața pe Pământ, drept om. Până găsesc o formulă să mă scape de vraja asta scriu cărți pentru copii, aici la mine în Biroul de Pluș din Olanda.

Datele cărții: Cartea pentru copii Planeta de Aur a fost inițial publicată independent (adică de mine însumi, K.J. Mecklenfeld) în februarie 2014. Are 264 de pagini, dimensiuni 21x15x2 cm și este tipărită în Olanda. Aceste ultime exemplare din ediția self-published vin cu semnătura mea și cu ștampila cu urs a Biroului de Pluș. Transportul este inclus în preț pentru România iar pentru străinătate vă rog pufos să mă contactați pentru detalii.

Ce spun câțiva dintre cei care au citit Planeta de Aur:

„Volumul este scris cu multă fantezie şi reuşeşte să alăture, într-un mod simpatic, evenimente istorice, răsfrînte în disputa pentru supremaţie dintre Planeta de Pluş şi Planeta de Lemn, să împrumute personaje din literatura dedicată copiilor, cu o apariţie episodică chiar a pufosului Winnie, să arunce elemente de space opera şi să le întrepătrundă cu situaţii din Toy Story sau din alte animaţii care au ca temă jocurile sau jucăriile copiilor.”

Matei Sâmihăian, în Dilema Veche

„O aventură rapidă, plăcută și care nu-ți lasă clipe de respiro în lumea magică a jucăriilor de pluș. O aventură pe care nu vrei, chiar nu vrei, să o ratezi.”

Răzvan Zamfirescu, pe blogul Van Fireștilor

„Am rămas plăcut impresionată de creativitatea, sensibilitatea și umorul lui K.J. Mecklenfeld. Lumea pe care a născocit-o este populată de personaje foarte simpatice (Peștele-Banană – bazat pe o povestire de Salinger -, Elefantul de Știință sau vrăjitoarea cu motanul ei verde), personaje negative hilare (microbii și bacteriile de pluș), elemente care m-au încântat (avioanele de pluș, casa Wilhelminei, copacii cântători) și detalii amuzante (o fetiță plantează o păpușă veche într-un ghiveci în speranța că va răsări una nouă).”

Ema Cojocaru, pe Lecturile Emei

„O carte minunată despre prietenie, familie, curaj, depășirea propriilor temeri și trăirea unor aventuri extraordinare, o carte perfectă de Crăciun și nu numai în care Binele învinge Răul printr-o serie de întâmplări ce te fac să râzi, să te emoționezi și te pun și pe gânduri. Lectură plăcută și nu uitați: aveți grijă de jucăriile voastre pentru că nu se știe când vă pot salva viața!”

Mihaela Buruiană, pe blogul Cărți și călătorii

„Nu am mai citit o poveste atât de faină de la Harry Potter încoace.”

Diana Borca, pe blogul Țara Mea Inventată

 

Mii de mulțumiri tuturor!

Cu salutări pufoase,

K.J.