Lansare Hendrik de Mol și Planeta de Jad

Bilete pentru Planeta de Jad? La Gaudeamus 🙂

Lansare Hendrik de Mol și Planeta de Jad
Lansare Hendrik de Mol și Planeta de Jad

Hehei, dragi pufoși, iată că a venit și ziua când pot să anunț apariția celui de-al doilea volum din Aventurile lui Hendrik de Mol, Planeta de Jad. Iuhuu!

Lansarea este organizată de către pufoșii de la Editura Univers, la standul Domniilor Lor Pufoase (București, Pavilion Central Romexpo, nivelul 0.00:3) de la Târgul Internațional Gaudeamus 2016.

Ziua și ora lansării: vineri 18 noiembrie 2016, ora 17.00.

Prea multe detalii despre lansare nu știu nici eu, deocamdată. Sper, înainte de toate, să se aranjeze cum trebuie planetele pufoase și să vedem volumul ieșit cu bine de la tipografie, fiindcă nu se știe până în ultimul moment, nu-i așa?

Ce mai fac? Iaca sunt un pic pierdut printre planete. Plănuiesc acum al treilea volum din trilogie, cu care, probabil, voi încheia Aventurile lui Hendrik de Mol. După cum știți, este etapa mea preferată din scrierea unei cărți, fiind și cea în care e musai să fiu cât mai inventiv (sau creativ, dacă vreți) cu putință. Pentru mine, de data aceasta, înseamnă călătorie în spațiul extraterestru, vizitând planete mai mult sau mai puțin cunoscute, acompaniat de prieteni pufoși și eventual încetinit de pirați scămoșați și colțoși. Cum nimeni în afară de mine nu știe unde este Planeta de Chihlimbar, mă simt obligat să îi scriu povestea. Nu promit că mi se întoarce nava până la sfârșitul săptămânii viitoare, dar, dacă nu mă împiedică niciun asteroid și nicio hoardă de viruși pufoși, am de gând să scriu un mic articol despre ilustrația pentru coperta volumului Hendrik de Mol și Planeta de Jad care se lansează peste o săptămână (iuhuuu!).

Nu uitați, nu-i așa? Puneți eventual o notiță, în agendă, cu titlul Lansare Pufoasă, ca să vă amintiți exact despre ce este vorba:

Târgul de carte Gaudeamus 2016, vineri 18 noiembrie 2016, ora 17.00, la standul Editurii Univers

Pe curând, cu salutări pufoase!