Am primit un mărțișor de la Luca

Și de la mama lui două recenzii nemaipomenite pentru cărțile cu Hendrik de Mol

Berend de la Luca
Berend de la Luca și Ioana

Am fost ocupat, dragi pufoși. Am terminat de scris încă o carte pentru copii și acum lucrez la volumul al treilea din Aventurile lui Hendrik de Mol – nu mai e mult și e gata, mulțumesc pentru răbdare :-).

După cum vedeți în imaginea de mai sus, Berend, ursulețul cel verde, mi-a trimis un mărțișor de la un băiețel pe nume Luca.

Cu Luca am făcut cunoștință prin mama lui, Ioana, care a scris recenzii pentru primele două volume din Aventurile lui Hendrik de Mol. Să spun doar recenzii ar fi nedrept fiindcă sunt super-recenzii – mulțumim frumos! Pufoșeniile din Biroul de Pluș au căzut pe jos de uimire și bucurie după ce le-au citit, așa că vă dați seama domniile voastre cam cum stă treaba…

Mai bine decât să vă povestesc eu aici, vă invit pe site-ul unde le-a publicat Ioana. Acolo veți face cunoștință cu Caramel, ursulețul care a dus lupte grele cu soldații de lemn ai lui Calavera. Din păcate, celălalt ursuleț, Coconaș, nu a putut fi salvat, dar sunt sigur că Domnul Caramel va face față cu brio îndatoririlor sale de jucărie de pluș a lui Luca.

Caramel și Aventurile lui Hendrik de Mol
Caramel Cel Viteaz rănit în lupte grele cu lemnoșii lui Calavera

Poveștile scrise de Ioana le puteți găsi dacă dați click pe cele două imagini de mai sus, dar pentru siguranță pun aici și link-urile:

Atât eu cât și pufoșeniile care locuiesc aici cu mine în Biroul de Pluș îi mulțumim lui Luca pentru mărțișor și pentru că l-a luat pe Berend cu el la Londra (și i-a dat loc la geam în avion, a ținut să precizeze Pomponius, struțul de pluș sosit de pe Planeta de Pluș și aflat acum în vacanță pe Pământ; l-am cazat pe unul dintre rafturile de sus, împreună cu Knopf, asistentul meu personal). Și mii de mulțumiri încă o dată Ioanei pentru cuvintele minunate. Ne-ați făcut fericiți pe toți aici în Biroul de Pluș, și pe mine în mod special.

PS – cum Berend Cel Verde este acum cu Luca și Ioana la Londra și au vizitat un minunat muzeu al jucăriilor, puteți citi aici și aici  despre aventurile lor